magas vérnyomás, vérnyomáscsökkentő gyógytea, Márk Teák,
Nagy veszélyeket rejt, ha nem vesszük észre vagy nem vesszük komolyan a magas vérnyomást. Senki nem szeret orvoshoz menni, de van egy megoldás amivel nem is kell. (vagy sokkal ritkábban).

A gyógynövényekkel Ön is képes lehet kordában tartani vérnyomását. Visszanyerheti tünetmentes, gyógyszermentes egészségi állapotát, azt a jó közérzetet, amelyet sok magas vérnyomással küzdő ember nem tudhat magáénak.
Nincs több fejfájás, egyensúlyvesztés, szédülés, idegesség.

Gyógynövényekkel a magas vérnyomás szövődményei megelőzhetők. Vagyis, ha a megfelelő gyógynövényterápiát alkalmazza, Önnek nem kell félnie az erek megrepedése következtében fellépő agyvérzéstől, szívinfarktustól, vesezsugortól, és számos további veszélyes magas vérnyomás okozta szövődménytől.A magas vérnyomás természetes módon is kezelhető a tapasztalatok szerint, ehhez csak egy kellemes ízű teát kell fogyasztania.

A bevált, működő tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszűntetheti a magas vérnyomás okozta kellemetlen tünetket.


Ezzel a gyógyteakeverékkel Ön is sikeresen véget vethet a magas vérnyomás okozta kellemetlenségeknek.
Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás sok embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló, tiszta minősége és a különböző növények együttes, fokozott hatása.

Az elkészítése is nagyon egyszerű:

Tegyen 2-3 púpos teáskanálnyi növényt egy 3 dl-es csészébe, forrásban lévő vizet öntsön rá és hagyja állni 20 percig.(A nagyobb hatékonyság érdekében célszerű kevergetni a gyógyteát, hogy minél több hatóanyag oldódjon ki a növényekből.)

A legnagyobb hatásfokot akkor biztosítja Önnek a gyógyteakeverék, ha evés előtt fél órával, vagy evés után 1-1,5 órával fogyasztja, mert az üres gyomorban jobban felszívódnak a hatóanyagok. Ha szed gyógyszert akkor azoktól is minimum fél óra eltéréssel kell fogyasztani a gyógyteakeveréket.
Az előírtaktól eltérő alkalmazás esetén a gyógyteakeverék nem tudja kifejteni jótékony, vérnyomáscsökkentő hatását.

Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra,rendelje meg 2999 Ft-ért vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten

Ha ezzel a betegséggel nem törődünk idejében, nem foglalkozunk vele, akkor súlyos következményekkel járhat és agyvérzés vagy szívinfarktus alakulhat ki.

A magas vérnyomás, korunk egyik legjobban elterjedt betegsége. A felnőtt lakosság 35-40%-a szenved ettől. Sajnos gyakran későn, csak akkor kerül felismerésre, ha az ember a betegség következtében kialakult szövődmény miatt megy orvoshoz.
A tünetek általában enyhébb esetben a reggeli órákban, felkelés után jelentkező tarkótáji fájdalom, komolyabb esetben (170Hgmm felett) a halántékon pulzáló fájdalomként jelentkezik.
Ennek kompenzálása az agyban a kisebb erek komoly térfogatváltozással reagálnak.

A magas vérnyomásos betegeknél nagyobb a valószínűsége az érelmeszedésnek, ami ezt a kitáguló-öszehúzó képességet csökkenti. Így nagyobb az esély az agyvérzésre.

Sokan mondják, hogy a magas vérnyomásra kapott gyógyszernek több a mellékhatása mint a hatása. Az Egyesület betegeinél tapasztalt eredmények szerint nem kell ennek így lenni.

Van megoldás!

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve hatalmas segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, működő megoldás a probléma kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat, csak időre van szükségük.

Ami még fontosabb!

Azoknak ajánljuk a gyógyteakeveréket (természetesen a hagyományos orvoslás mellett kiegészítő terápiaként), akiknek a magas vérnyomás kellemetlen problémát okoz, és legalább 2-3 hónapig kitartóan fogyasztjá, ugyanis akkor látszódnak a hosszabb távú eredmények. Terhes anyáknak és 7 éves kor alatt nem ajánljuk.Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára. Nem kell a kellemetlen tünetektől szenvednie, és nem kell a nagyon veszélyes szövődményektől tartania, ha saját kezébe veszi az irányítást.

Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A GLS futár házhoz viszi a csomagot.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A szállítási költség 1770Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerősítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Magas vérnyomás esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: