Csökkentse koleszterinszintjét természetes módon. magas koleszterinszint, gyógynövény
A magas koleszterinszint természetes módon is kezelhető a tapasztalatok szerint, ehhez csak egy kellemes ízű teát kell fogyasztania.

A bevált, működő tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is eredményesen csökkentheti koleszterinszintjét.


Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás számos embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló, tiszta minősége.Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra, rendelje meg 2999 Ft-ért! vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve hatalmas segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, működő megoldás a probléma kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat csak időre van szükségük.

Fontos

Azoknak ajánljuk a gyógyteakeveréket, akiknek a magas koleszterinszint problémát okoz és legalább 1-2 hónapig kitartóan fogyasztják, ugyanis akkor látszódnak a hosszabb távú eredmények. Terhes anyáknak és 7 éves kor alatt nem ajánljuk.Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstöl számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A GLS futár házhoz viszi a csomagot.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A szállítási költség 1770Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerösítö e-mailt, amiben ellenörizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Magas koleszterin esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: