Izületi fájdalmait csökkentheti kimagasló, természetes módon, izületi gyulladás, izületi gyulladás kezelése,,
Az izületi fájdalmak természetes módon is csökkenthetõk a tapasztalatok szerint, ehhez csak egy kellemes ízû teát kell fogyasztania.

A bevált, mûködõ tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is eredményesen kezelheti izületi gyulladását. Izületi kopásra sajnos nincs hatással a gyógyteakeverék.Egyesület betegeinek beszámolóiból az derül ki, hogy enyhébb esetben 1-2 hónap alatt számottevõen csökken vagy megszûnik a fájdalom és a duzzanat.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás számos embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló, tiszta minõsége.Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra, rendelje meg 2999 Ft-ért, vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten.

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve hatalmas segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, mûködõ megoldás a probléma kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat csak idõre van szükségük.


Fontos

Azoknak ajánljuk a gyógyteakeveréket, akiknek az izületi gyulladás kellemetlen problémát okoz és legalább 1-2 hónapig kitartóan fogyasztják, ugyanis akkor látszódnak a hosszabb távú eredmények, 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Postai utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A postás házhoz viszi a csomagot. Ha nem tartózkodik otthon, akkor a postán lehet átvenni a küldeményt 10 napon belül.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A postaköltség 1660Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Izületi problémák esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: