gyomorfekély gyógynövény, nyombélfekély gyógynövény, gyomorfekély kezelése természetes módon.
A bevált, mûködõ tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is hatásosan csökkentheti a gyomorsav és gyomorfekély okozta kellemetlen tüneteit.

A Gyomorfekély elleni teakeverék vékony természetes réteget képez a gyomor falán, így az ott kialakult fekély begyógyul, mert a hártya megvédi az ott lévõ tápláléktól és gyomorsavtól.
A gyulladáscsökkentõ és összehúzó gyógynövények ugyancsak segítik a probléma megoldását.


Az elkészítése is rendkívül egyszerû:

Tegyen 2-3 púpos teáskanálnyi növényt egy 3 dl-es csészébe, forrásban lévõ vizet öntsön rá és hagyja állni 20 percig (a nagyobb hatékonyság érdekében célszerû kevergetni a gyógyteát).
A teakészítésnek van egy másik formája is.
Áztasson hideg vízben két púpos teáskanálnyi növényt 4-6 órán keresztül, akkor érdemes fogyasztani, amikor tudja elõre, hogy sok ideig nem fog enni és a gyomra üres (lefekvés elõtt). Ha szed gyógyszert akkor azoktól is minimum fél óra eltéréssel kell fogyasztani a gyógyteakeveréket.

Ha Önnek szüksége van megoldásra,

rendelje meg 2999 Ft-ért, vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten.

Ha ezzel a betegséggel nem törõdünk idejében, nem foglalkozunk vele, akkor súlyos következményekkel járhat és gyomorfekély alakulhat ki.

A gyomornak van saját nyálkahártyája, ami megvédi a gyomor szöveteit a savtól. De ha a kényes egyensúly felborul a gyomorsav elkezdi marni a szöveteket, ami rendkívül kellemetlen fájó érzés. A legsúlyosabb eset, ha oly mértékû a kimart szövet mennyisége, hogy "átlyukad", perforálódik a seb. Ezesetben azonnali orvosi ellátás szükséges.
Rendkívül elterjedt betegség a reflux. Ha a gyomor bemeneti nyílásán a záróizom nem mûködik megfelelõen, akkor a gyomorsav visszafolyhat a nyelõcsõbe, ahol nincs a gyomoréhoz hasonló védõhártya. A rendszeres reflux következtében a nyelõcsõ, a torok kisebesedhet, ami állandó kellemetlenséget okoz a szenvedõ alanynak.

Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik elég kitartóak ahhoz, hogy a gyógyteakeverék kifejtse a hatását, valamint 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A GLS házhoz viszi a csomagot.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A szállítási költség 1770Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Gyomorfekély esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: