Tudunk segíteni ha súlyproblémákkal küzd. Természetesen, egészségesen fogyhat. Az elhízás kezelhetõ természetes módon.

A túlsúly természetes módon is
csökkenthetõ a tapasztalatok szerint egy kellemes ízû tea fogyasztásával.
A lehetõség nyitva áll Ön elõtt!

Az Egyesület betegei számos alkalommal beszámoltak számottevõ eredményekrõl a gyógynövény szakértõink által alkalmazott gyógynövényterápia során. Sokan mondták: "helyre tette az emésztésem"Az Egyesület betegei beszámoltak olyan pozitív hatásról, hogy a "Fogyasztó" gyógyteakeverék alkalmazása következtében emésztésük helyreállt, megszûnt az állandó székrekedésük.

A gyógyteakeverék nem hashajtó. Anyagcsereserkentõ hatása következtében a tapasztalatok szerint segít az emésztés helyreállításában. Olyan növényt tartalmaz, amely egy vékony, természetes hártyát képez a bélfalon, így megakadályozza a bevitt táplálék túlzott felszívódását, és jótékony hatása következtében a táplálék gyorsabban halad át a bélrendszeren.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás sok embernek segített.


Az "Fogyasztó" keveréket a legnagyobb hatásfok elérése érdekében szokás együtt alkalmazni az "Étvágycsökkentõ" gyógyteakeverékkel. Ha együtt fogyasztja a két teát, akkor úgy célszerû tennie, hogy napközben az Étvágycsökkentõbõl általában 2 csészével (amikor szükségét érzi) elfogyaszt, majd este a Fogyasztóból 1 csészével iszik, hogy a bevitt táplálék gyorsabban távozzon a bélrendszerbõl. Az "Étvágycsökkentõ" gyógyteakeverékrõl bõvebben itt olvashat.


A túlsúly, az elhízás miért probléma?

Ha az ember plusz kilókat cipel számos kellemetlen következménnyel jár.

Gondolom hallott már néhányat, mint pl: társadalmi kritika, ruhavásárlási problémák stb. A legnagyobb baj, hogy nemcsak hosszú, de rövid távon is jelentkezhetnek komoly egészségügyi problémák.

Az elhízott emberek komolyabb eséllyel lesznek cukorbetegek, lesz magas a vérnyomásuk, hamarabb jelentkeznek az izületi problémák. Ha korán, gyerekkorban is súlyproblémákkal küzd az ember, akkor nagyobb valószínûséggel lesznek késõbb vese és érrendszeri betegségei.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan el lehet kerülni, illetve megelõzni a megfelelõ gyógynövények együttes alkalmazásával.

Tisztában kell azzal lenni, hogy ez nem egy tökéletes termék, de egy nagyon jó termék, amit jó szívvel ajánlunk, ha Ön képes kitartóan teázni a siker érdekében.
Tudni kell, hogy ez a gyógyteakeverék nem "jogosítja" fel, hogy franciakrémest egyen dobostortával. Kellõ diéta mellett nagy mértékben megkönnyíti a fogyást, és segít elérni az optimális testsúlyt az emésztésének helyreállításával.

Ki kell ábrándítanom, ha csodaszert várt. Ez egy nagyon komoly gyógynövénykeverék, de alkalmazásának vannak szabályai, melyeket követve sikereket érhet el.

Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra rendelje meg 2999 Ft-ért!


Jöjjön el személyesen az Egyesületbe (1066 Budapest, Zichy Jenõ u. 39.) ahol minden hétköznap személyesen szerezheti be mindösszesen 2999Ft-ért, ami a "megszûnt a problémám" érzéshez és némely étrendkiegíszítõ 8-10 ezres árához képest elenyészõ összeg.

Az Egyesület címe: 1066 Budapest, Zichy Jenõ 39.


Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Postai utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A postás házhoz viszi a csomagot. Ha nem tartózkodik otthon, akkor a postán lehet átvenni a küldeményt 10 napon belül.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A postaköltség 1660Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Fogyasztó
Mennyiség:*
Megjegyzés: