csökkentheti éhségét, egészségesen fogyhat.


A túlzott étvágy természetes módon is
csökkenthetõ a tapasztalatok szerint,
ehhez Önnek csak egy jóízû teát kell fogyasztania.

A Gyógynövény Egyesület gyógynövényszakértõi sok idõt, energiát, anyagiakat nem kímélve gyûjtötték az évezredes írásos tapasztalatokat, és a bevált, mûködõ tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is hatásosan csökkentheti éhségérzetét.

Az "Étvágycsökkentõ" gyógyteakeverék leköti a gyomorsavat és az éhségérzet nagy mértékben csökken. Ezen sikerek eléréséhez Önnek mindössze egy kellemes ízû gyógyteakeveréket kell fogyasztania.

A teakeverék olyan növényt is tartalmaz, amely egy vékony, természetes hártyát képez a bélfalon, így megakadályozza a bevitt táplálék túlzott felszívódását, és jótékony hatása következtében a táplálék gyorsabban halad át a bélrendszeren.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes módszer sok embernek segített.

A túlsúly, az elhízás miért probléma?

Ha az ember plusz kilókat cipel számos kellemetlen következménnyel jár.

Gondolom hallott már néhányat, mint pl: társadalmi kritika, ruhavásárlási problémák stb. A legnagyobb baj, hogy nemcsak hosszú, de rövid távon is jelentkezhetnek komoly egészségügyi problémák.

Az elhízott emberek komolyabb eséllyel lesznek cukorbetegek, lesz magas a vérnyomásuk, hamarabb jelentkeznek az izületi problémák. Ha korán, gyerekkorban is súlyproblémákkal küzd az ember, akkor nagyobb valószínûséggel lesznek késõbb vese és érrendszeri betegségei.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan el lehet kerülni, illetve megelõzni a megfelelõ gyógynövények együttes alkalmazásával.

Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik elég kitartóak ahhoz, hogy a gyógyteakeverék kifejtse a hatását, valamint 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.

Az elkészítése is nagyon egyszerû:

Tegyen 2-3 púpos teáskanálnyi növényt egy 3 dl-es csészébe, forrásban lévõ vizet öntsön rá és hagyja állni 20 percig (a nagyobb hatékonyság érdekében célszerû kevergetni a gyógyteát).

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt, de ebben az esetben nem "kötelezõ" egyszerre meginni a gyógyteát.

A leghatásosabb módszer, hogy elõre elkészíti az egesz napi adagot és viszi magával üvegben és amikor szükségét érzi kortyol néhányat a teából. Ha szed gyógyszert akkor azoktól is minimum fél óra eltéréssel kell fogyasztani a gyógyteakeveréket. Az elõírtaktól eltérõ alkalmazás esetén a gyógyteakeverék nem tudja kifejteni jótékony hatását.

Az "Étvágycsökkentõ" keveréket a legnagyobb hatásfok elérése érdekében szokás együtt alkalmazni a "Fogyasztó" gyógyteakeverékkel. Ha együtt fogyasztja a két teát, akkor úgy célszerû tennie, hogy napközben az Étvágycsökkentõbõl általában 2 csészével (amikor szükségét érzi) elfogyaszt, majd este a Fogyasztóból 1 csészével iszik, hogy a bevitt táplálék gyorsabban távozzon a bélrendszerbõl. A "Fogyasztó" gyógyteakeverékrõl bõvebben itt olvashat.

Ki kell ábrándítanom, ha csodaszert várt. Ez egy nagyon komoly gyógynövénykeverék, de alkalmazásának vannak szabályai, melyeket követve sikereket érhet el.

Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra,
rendelje meg 2999 Ft-ért! (A gyógytea ára a meg nem evett étel árán bõven megtérül.)

 

Jöjjön el személyesen az Egyesületbe (1066 Budapest, Zichy Jenõ u. 39.) ahol minden hétköznap személyesen szerezheti be mindösszesen 2999Ft-ért.
Az Egyesület címe: 1066 Budapest, Zichy Jenõ 39.


Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Postai utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A postás házhoz viszi a csomagot. Ha nem tartózkodik otthon, akkor a postán lehet átvenni a küldeményt 10 napon belül.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A postaköltség 1660Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Étvágycsökkentõ
Mennyiség:*
Megjegyzés: