Cukorbetegség kezelése gyógynövényekkel

  A cukorbetegség kezelése, cukorbetegség tünetei, vércukorcsökkentõ gyógytea,"Anyósomnak 6 éve normális szinten tartja vércukorszintjét a gyógytea, elõtte inzulinozni akarták, de sikerült elkerülnie napi 2 csésze gyógyteával.

Köszönjük!
Hajdár Lilla, Budapest

"A reggeli, éhgyomri vércukorszintem 15mmol/l-rõl 5,2-5,8-ra csökkent a teakeverék használata során.

Köszönöm Önöknek!"

Gulyás Tibor
Budapest

"A feleségem reggeli 9,5 körüli cukrát levitte a gyógytea
5,6-ra rendszeres fogyasztás mellett.

Köszönöm Önöknek! "
Kovács Gyula
Budapest
Cukorbetegség kezelése gyógynövényekkel, cukorbetegség elleni teák,
"A gyógytea fogyasztása szépen karban tartja a vércukorszintem 5-5,2 környékén. Korábban 8 és 9 között volt."

Köszönettel: Balogh László Celldömökcukorbetegség kezelése gyógynövényekkel, magas vércukorszint csökkentése

  Diabetes elleni gyógytea,

Hatásos gyógyteakeverék, amellyel a vércukorszintjét a normális értéken tarthatja.

Elõzze meg a cukorbetegség szövõdményeinek kialakulását, vagy ha már kialakultak mérsékelje azokat.


Miért válasszunk gyógynövényt gyógyszerek helyett?

Évszázadokkal, sõt évezredekkel ezelõtt az embereknek komoly és szerteágazó tudásuk volt a gyógynövényekrõl, amelyet egyik generáció átadott a másiknak. Az 1800-as évek végétõl, a modern orvostudomány megjelenésével ez megváltozott. Azt táplálják az emberek fejébe, hogy meggyógyulni csak gyógyszerekkel lehet, miközben jobb esetben a gyógyszerek is gyógynövényekbõl készülnek.

Bizonyára olvasta már a cukorbetegségére felírt gyógyszerének mellékhatásait. Sok esetben a gyógyszer szedése sem elég a vércukorszint beállításához.

Miért választanánk egy-egy hatóanyag kivonatot, ha a természet rendelkezésünkre bocsátotta a teljes növényt a sok száz, sok ezer értékes hatóanyagával? Érdemesebb ezeket a kincset érõ egész növényeket igénybe venni. A Gyógynövény Egyesület szakértõi sok idõt, energiát fordítottak az évezredes írásos tapasztalatok begyûjtésére.
A bevált, mûködõ tapasztalatok alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is hatásosan csökkentheti vércukorszintjét.Évek óta figyelemmel kísérjük az Egyesület betegeinek egészségi állapotát, és rendkívüli eredményeket tapasztalunk. A magas vércukor esetén alkalmazandó gyógyteakeverék következtében 10-bõl 9 betegnél egyértelmû vércukorszint-csökkenés tapasztalható (mindig van, aki nem az elõírtak szerint használja), 10-bõl 4-5 esetben a gyógyszermennyiséget felezni vagy negyedelni lehet, és bizonyos esetekben kitartó fogyasztás és kellõ diéta mellett az orvos engedélyezte az inzulin tablettára való cseréjét.

Ez a lehetõség Önnek is rendelkezésére áll.

Ez a gyógyteakeverék 1-es és 2-es tipusú cukorbetegség esetén is remek eredményt nyújt és sok embernek jelent megoldást. A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló minõsége.

A növényeket kézzel válogatták,
hogy csak tiszta gyógynövény kerüljön az Ön csészéjébe.
Az egyes adagok filterben találhatók,
amelynek óriási elõnye:

 1. A tasakban a teakeverék alkotóinak aránya megfelelõ. Ez elsõre nem hangzik valami nagy dolognak, de ha "ömlesztett" teát fogyaszt akkor a fajsúlyosabb alkotók lerázódnak a doboz aljára így minden alkalommal, amikor fogyaszt belõle össze kellene újra keverni.
 2. kényelem. Nem kell szûrögetni a növényeket stb., és legfõképpen a munkahelyen is kényelmesen lehet fogyasztani.

Ez az "Õsi gyógymód modern formában".

Az elkészítése nagyon egyszerû:

Tegyen KETTÕ-HÁROM filtert egy 3 dl-es csészébe, forrásban lévõ vizet öntsön rá és hagyja állni 20 percig (a nagyobb hatékonyság érdekében célszerû kevergetni a gyógyteát és a filtereket nyomogatni). Akkor biztosítja Önnek a legnagyobb hatásfokot a gyógyteakeverék, ha evés elõtt fél órával vagy evés után 1-1,5 órával fogyasztja, mert az üres gyomorban jobban felszívódnak a hatóanyagok. Ha szed gyógyszert akkor azoktól is minimum fél óra eltéréssel kell fogyasztani a gyógyteakeveréket. Az éhgyomri 8-as érték alatt (sok esetben) kettő filter is elég lehet a megfelelõ eredmény eléréséhez. Az elõírtaktól eltérõ alkalmazás esetén a gyógyteakeverék hatékonysága lényegesen kisebb, az eredmény egyénenként eltérhet.

Észrevettük, hogy a reggelente kávézó betegeinknél számottevõen csökkent a gyógytea hatékonysága. Utánajártunk és kiderült, hogy rendszeresen nem tartották be az elõírt fél-egy óra szünetet a gyógytea és a kávé között. Amint betartották a szünetet, azonnali javulást tapasztaltak az eredményeikben.

Egy doboz 50 db filtert tartalmaz.

A gyógyteakeverék neve: "Magas vércukor esetén"

Tudni kell, hogy ez a gyógyteakeverék nem "jogosítja" fel, hogy franciakrémest egyen dobostortával. Kellõ diéta mellett szépen alacsonyan tudja tartani a vércukorszintjét természetes módon, ami nagy elõny manapság.
Ki kell ábrándítanom, ha csodaszert várt. Ez egy nagyon hatásos gyógynövénykeverék, de alkalmazásának vannak szabályai, melyeket követve sikereket érhet el.

Ne engedje, hogy a cukorbetegség megkeserítse életét!

Mit tudhat ez a gyógyteakeverék?

 1. megoldást cukorbeteségének kezelésére
 2. szintentartást, kevesebb gyógyszert, gyógyszermentességet
 3. kellemetlen tünetektõl mentességet
 4. a szövõdmények elkerülését
Rendelje meg most 2999 Ft-ért vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten, ahol mindig van legalább egy gyógynövény szakértõnk, akitõl ingyenesen szaktanácsadást kérhet. A legjobb tudásunk és tapasztalatunk szerint próbálunk megoldást találni vércukor vagy más problémájára.

INGYENES szaktanácsadás gyógynövény-szakértõinktõl

Nagyon sokan jönnek hozzánk azért, mert hallották ismerõsüktõl, rokonuktól, hogy itt törõdnek velük és nem "futószalagon" foglalkoznak az emberrel.

Mindent megteszünk, hogy nálunk mindenki úgy érezze, hogy Õ van a középpontban. Azért vagyunk, hogy segítsük az embereket egészségük megõrzésében és helyreállításában.

Időpontot a következő telefonszámon kérhet (H-P 10-16h): 06-20-347-77-11

Most különleges lehetőségként, minden kedden és csütörtökön nyitvatartási időn túl is, este 6 óráig előzetes telefonos egyeztetés alapján lehet időpontot foglalni ingyenes szaktanácsadásra.

Tények a cukorbetegségrõl

A magas vércukoszint korunk talán legjobban terjedõ népbetegsége. Rendkívül súlyos következményei vannak, ha az ember elhanyagolja. Magyarországon évente 2500 amputáció történik cukorbetegség miatt és nap mint nap veszítik el emberek a látásukat a diabetes következtében.

Ezek megdöbbentõ számok egy csekély odafigyeléssel megelõzhetõk.

A természet rendelkezésünkre bocsátja a megoldást, és mi felhasználhatóvá formáljuk Önnek. A gyógynövényterápia egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejti a hatását csak idõre van szüksége.
Fontos, hogy kitartóan fogyasztani kell a teakeveréket, hogy a bemutatott eredményeket elérje.
A népi gyógyászatban cukorbetegség esetén alkalmazzák például az áfonyalevelet. Azonban nagyon kevesen tudják, hogy nagyon komoly mellékhatásai vannak. A nem megfelelõ alkalmazás mellett anémiát, a májra gyakorolt kártékony hatása miatt pedig sárgaságot okozhat. Éppen ezért nem célszerû az interneten terjedõ mindenféle receptet elkészíteni otthon, mert azokat bárki leírhatja és felteheti a netre.

Ha a gyógyteakeverék kellõ szaktudással van elkészítve a mellékhatásokat ki lehet küszöbölni és ami a legfontosabb, hogy a "fõ" hatást fel lehet erõsíteni.
Ez a szinergia hatás.


Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik elég kitartóak ahhoz, hogy rendszeresen fogyasszák. Nem ajánljuk 7 éves kor alatt és terhes anyáknak.


"Gyógynövény Egyesület Hatás-garancia"

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
Miért?

Mert az eddig hozzánk fordult több mint kétezer ember közül szinte kivétel nélkül mindenki elégedett volt.

Ha nem csökkentette a vércukorszintjét, hozza vissza az üres dobozt és visszaadjuk az árát.

Jöjjön el személyesen az Egyesületbe (1066 Budapest, Zichy Jenõ u. 39.), ahol személyesen szerezheti be 2999Ft-ért a gyógyteakeveréket.

Az Egyesület címe: 1066 Budapest, Zichy Jenõ 39.


Nincs mire várni. Minden nappal egyre jobban nehezíti szervezete dolgát a magas vércukorszint és a beszedett gyógyszerek következtében.

Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

 • Postai utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
 • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
 • A postás házhoz viszi a csomagot. Ha nem tartózkodik otthon, akkor a postán lehet átvenni a küldeményt 10 napon belül.
 • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
 • A postaköltség 1660Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
 • Fizetni a csomag átvételekor tud.
 • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Magas vércukor esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés:Ha bármilyen kérdése van, állunk rendelekezésére!
Tegye fel a kérdését, kattintson ide >>


márk teák, márk tea, emelkedett vércukorszint

vagy

Segítséget kaphat a 06-20-347-77-11, és 06-30-584-12-16 telefonszámokon
vagy írjon nekünk az info@herbcentrum.eu e-mail címre.

További 22 betegségre találhat teakeveréket a fõoldalon.
Tovább a fõoldalra >>