Bõrproblémáját a gyógynövények megoldják! bõrregeneráló gyógytea, ekcéma kezelése házilag, ekcéma kezelése gyógynövényekkel bõrproblémák kezelése, pattanásos bõr kezelése természetes módon, ,
>

A bõrproblémák természetes módon is kezelhetõk a tapasztalatok szerint, ehhez csak egy kellemes ízû teát kell fogyasztania.

A bevált, mûködõ tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszûntetheti az ekcéma, pattanásos bõr, bõrgyulladások okozta kellemetlen tünetket.


Egyesület betegeinek beszámolóiból kiderül, hogy enyhébb esetben 1-2 hónap alatt teljesen megszûntek a panaszok. Ezen sikerek eléréséhez Önnek mindössze egy kellemes ízû gyógyteakeveréket kell fogyasztania.

Szabályszerû alkalmazása esetén rövid idõn belül enyhülnek az ekcéma vagy más bõrbetegség tünetei.


A gyógyteakeveréket "kívülrõl és belülrõl" érdemes alkalmazni. Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, és sokat segít a gyógyulásban, ha fürdõvel vagy borogatással fokozza a hatást.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás sok embernek segített.

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve hatalmas segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, mûködõ megoldás a probléma kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat csak idõre van szükségük.


Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik elég kitartóak ahhoz, hogy a gyógyteakeverék kifejtse a hatását, valamint 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.


Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Postai utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A postás házhoz viszi a csomagot. Ha nem tartózkodik otthon, akkor a postán lehet átvenni a küldeményt 10 napon belül.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A postaköltség 1660Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Bõrproblémák esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: