aranyér kezelése gyógynövényekkel - hatásosan

   


   /

Van megoldás az aranyér kezelésére!Miért használjunk gyógynövényeket?

A gyógyszerek általában 1-1 hatóanyagot tartalmaznak, de miért használnák mindössze ennyit ha a természet rendelkezésünkre bocsátotta a teljes növényt, sok száz értékes hatóanyagával? Sokkal érdemesebb a teljes növényt alkalmazni az aranyér kezelésére.

Az aranyér kialakulásának számos oka ismert, azonban a gyógyszerek sokszor csak tüneti kezeléssel szolgálnak, a gyógynövényekben található számos vagyület pedig segít az esetleges kiújulás megelõzésében.

A bevált, mûködõ tanítások alapján létrehoztuk ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszûntetheti az aranyér okozta kellemetlen tünetket.Szabályszerû alkalmazása esetén rövid idõn belül megszûnik fájdalom, a kellemetlen viszketés, székeléskori vérzés.

A gyógyteakeveréket "kívülrõl és belülrõl" érdemes alkalmazni. Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, sokat segít a gyógyulásban ha ülõfürdõvel fokozza a hatást. A fürdõ alkalmával az összehúzó, vérzéscsillapító növények hatása érvényesül, a gyógytea fogyasztása esetén pedig a székletlazító, anyagcsereserketõ növények hatása kerül elõtérbe.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás számos embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló minõsége.Érdemes ülõfürdõvel segíteni a gyógyulást. Tegyen 1-2 evõkanál növényt egy edénybe és fõzze 10 percig, hagyja állni 20 percig és öntse a kádba. Ügyeljen arra, hogy a szükséges területtel kellõ mennyiségû gyógytea érintkezzen, tehát nem célszerû nagyon felhigítani.

Egy adag 120g-ot tartalmaz és a neve: "Aranyér esetén"

Rendelje meg 2999 Ft-ért

Az aranyér tünetei

Az aranyér kitágulása fájdalmat okoz. Fõbb tünet az elõdomborodás, nyálkás székletet okozó váladékozás, viszketés, gyulladás. Az aranyér fala és az aranyér feletti nyálkahártya elvékonyodásával, megpattanásával az aranyérben lévõ nyomás emelkedésekor vérzés, véres széklet alakulhat ki.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan lehet csökkenteni, illetve megszûntetni a megfelelõ gyógynövények együttes alkalmazásával.
Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára.

Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését.

MEGRENDELÉS

  • Utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A GLS házhoz viszi a csomagot.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A szállítási költség 1770Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerísítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Aranyér esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés:

>