pollenallergia, allergia ellen gyógynövény,

 allergia elleni gyógytea, allergia kezelése gyógyteával,

 pollenallergia, allergia ellen gyógynövény

Az allergia tünetei csökkenthetők gyógynövényekkel.

Az allergia, mint például a pollen allegia, nagyon megnehezíti a mindennapokat illetve nagyon zavaró tud lenni az élet minden területén. Legyen az sport, munka, kikapcsolódás vagy éppenséggel alvás, az allergiás tünetek bosszantóak és kellemetlenek. Azonban vannak hatásos módszerek, melyekkel a tünetek csökkenthetők.Allergia ellen miért használjunk inkább gyógynövényeket?

Használhat gyógyszereket is, azonban gondolom olvasta már azoknak a rengeteg mellékhatásáról szóló betegtájékoztatót.

Miért használnánk a gyógyszerekben lévő 1-1 hatóanyagot, illetve azok kivonatát, ha a természet rendelkezésünkre áll a gyógynövényeivel, azok sok száz értékes hatóanyagával?

A Gyógynövény Egyesület gyógynövény-szakértői régi, bevált receptek és sokéves tapasztalatok alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszűntetheti az alleriga (főként pollen allergia) okozta kellemetlen tüneteket. Az allergia kiválóan kezelhető ezen ősi bevált módszerrel, tehát Ön is visszanyerheti jó közérzetét, amit az allergia elvett.

Egyesület betegeinek beszámolóiból kiderül, hogy a gyógyteakeverék rendeszeres fogyasztása mellett enyhébb esetben 2-3 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok, vagy a tünetek jelentős csökkentését tudták elérni.

A gyógyteakeverék pollen allergia és ételallergiák esetén is kiválóan használható. Szabályszerű alkalmazása esetén rövid időn belül megszűnik az orrdugulás, orrfolyás, orrnyálkahártya duzzanat, és a betegséget kísérő levertség, álmosság.

A gyógyteakeveréket "kívülről és belülről" érdemes alkalmazni (Ha a bőrön jeletkeznek az allergia tünetei). Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, és sokat segít a gyógyulásban, ha fürdővel fokozza a hatást.

Ha Ön pollen allergiában szenved és tudja előre, hogy az év melyik részében jelentkeznek a tünetek, érdemes 2-3 héttel korábban elkezdeni a kúrát, hogy felkészülve várja a magas pollenkoncentrációt.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás sok embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló, tiszta minősége.

Egy adag 120g-ot tartalmaz és a neve: "Allergia esetén"Rendelje meg most 2999 Ft-ért! vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten, (1066 Zichy Jenő u. 39.) ahol mindig van egy gyógynövény szakértőnk, aki készséggel áll rendelkezésére, hogy a legjobb tudása szerint megoldjuk a problémáját.

Tények az allergiáról

Az allergia számos kellemetlen panasszal jár.

Allergiának nevezzük, amikor az immunrendszer tévesen regál bizonyos ártalmatlan dolgokra, mint pl: virágpor, bizonyos ételfélék. A leggyakoribb allergének a pollenek (fű, fa, gyom) és a poratka ürüléke. Ezek a szervezetben reakciót váltanak ki, amely általában orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, torokirritáció, valamint a rossz közérzet. Más típusú allergének esetén bőrirritáció, csalánkiütés tapasztalható.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan lehet csökkenteni, illetve megszűntetni a megfelelő gyógynövények együttes alkalmazásával.

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve hatalmas segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, működő megoldás az allergia kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat csak időre van szükségük. Különösen igaz ez az allergia gyógynövényekkel való kezelésére, mert ellentétben más teakeverékeinkkel (mint például a cukorbetegség elleni gyógytea, amelynél már órákkal később már észlelhető a hatás) bizony kell 2-3 hét mire a gyógytea számottevően kifejti jótékony hatását.

Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik elég kitartóak ahhoz, hogy a gyógyteakeverék kifejtse a hatását, valamint 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.

Tisztában kell lenni azzal, hogy ez nem csodaszer, egy nagyon jó gyógytea, amit jó szívvel ajánlunk, ha Ön képes kitartóan teázni a siker érdekében.
Ez egy nagyon komoly gyógynövénykeverék, de alkalmazásának vannak szabályai, melyeket követve sikereket érhet el.

Jöjjön el személyesen az Egyesületbe, ahol minden hétköznap személyesen szerezheti be a gyógyteakeveréket mindösszesen 2999Ft-ért.

Az Egyesület címe: 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 39.Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára.

Próbálja ki! Rendelje meg ezt a kiváló gyógyteakeveréket, amely sok embernek segített már!

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, postán el tudjuk küldeni a rendelését, azonban a postaköltség sajnos elég magas, így ha teheti inkább személyesen próbáljon meg felkeresni minket.

MEGRENDELÉS

  • Postai utánvéttel küldjük a gyógyteakeveréket.
  • Megrendeléstől számított 2-5 napon belül általában megérkezik a csomag.
  • A postás házhoz viszi a csomagot. Ha nem tartózkodik otthon, akkor a postán lehet átvenni a küldeményt 10 napon belül.
  • Nem mindegy, hogy hány darabot rendel.
  • A postaköltség 1660Ft akkor is ha 2-3 vagy 10 dobozzal rendel.
  • Fizetni a csomag átvételekor tud.
  • Megrendelés után kap egy megerősítő e-mailt, amiben ellenőrizheti a megadott adatokat.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Allergia esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: